Hévíz - Kiadó Irodaház, Rendelő, apartmanok

Exclusive  Irodaház, Rendelő és Apartmanok kiadók Hévíz - Alsópáhokon a Balassi Bálint utcában HUF 129,000/hó-tól!  

 

Apartmanok  hosszú távra, üzleti, irodai célra is (akár teljes lépcsőház, maxium 10 Apartman)

Különleges figyelmet fordítottunk arra, hogy minden igényt kielégítsünk. Az ingatlan tökéletes egyensúlyt kínálja a munka, pihenés és a kényelem között.10 kifinomult stílusú apartmannal büszkélkedhetünk, melyek területe 30 és 60 négyzetméter között mozog, egytől három szobás elrendezéssel, erkéllyel. Mindegyik apartman magas színvonalú berendezéssel, modern kényelemmel rendelkezik, tökéletes választás mind üzleti célra, irodának is. Korszerű Felszereltség: az apartmanokban nagy sebességű internet-hálózat, légkondicionáló berendezés biztosítja a zavartalan munkavégzést és a kényelmet. Az intelligens otthoni megoldások modern életérzést nyújtanak.

 

Egyedi és Rugalmas Megoldások

Akár egyedi apartmant, akár az egész komplexumot szeretné kihasználni, rugalmas lehetőségeink minden igényt kielégítenek. Az apartmanok egyben vagy külön-külön is bérelhetőek, lehetőséget adva a személyre szabott megoldásokra. 

Recepció, wellness és Relaxáció (sószoba, infra és finn szauna, zuhanyzó, recepció, masszázs ágy)

Engedje át magát a pihenésnek wellness részlegünkön, ahol sószoba, szauna, zuhanyzó és masszázságy várja. Tökéletes hely a mindennapi stressz levezetésére és a teljes kikapcsolódásra.

Biztonság és Kényelem

Zárt parkolóval rendelkezünk az udvarban, így járműve biztonságban lesz. Emellett elektromos autók töltésére is lehetőséget biztosítunk, ezzel is támogatva a környezettudatos életmódot.

 +36 (70) 790 2900

vagy  WhatsApp